BÜK JogTudor program: Pp. kommentárral folytatódik a kedvezményes könyvbeszerzés

Ez a cikk több mint 7 hónapja készült. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberi felhívásunk nyomán 1300 kolléga már előjegyzett a Wolters Kluwer “kodifikáltori” (szerkesztő: Wopera Zsuzsa) vagy a HVG-ORAC “szakértői” (szerkesztő: Varga István és Gelencsér Dániel) Pp. kommentárok egyikére. A BÜK kedvezményes flottaszállításban egyezett meg a két kiadóval. Elnökségünk a 4.500 Ft-os önrész feletti költségtérítést támogatta. Januárban először a Wolters Kluwer, kisvártatva pedig a HVG-ORAC kommentárja érkezik majd meg a kamarába. December 20-ig még itt lehet további előjegyzéseket tenni.

Figyelem! Még két további Pp. kommentár is létezik! A JogTudor elektronikus adatbázisban ingyenesen is elérhető a HVG-Orac “kapcsos” Pp. kommentárja, amit Petrik Ferenc szerkesztett. Nemsokára piacra kerül a Közlönykiadó gyakorlati szakemberek által írt kommentárja is. Négy különböző, a kollégák munkáját magas színvonalon támogató, különböző szerzők által megírt kommentár áll tehát rendelkezésre!

Jövőre más eljárási, illetve anyagi kódexek kommentárjainak kedvezményes és/vagy kamaratámogatott hozzáférést biztosító flottabeszerzése is várható. Ezekről az akciókról kellő időben tájékoztatásokat adunk ki.