I. OTP Bank Jogász Tollaslabda Kupa

Várjuk azon jogász kollégák jelentkezését, akik már beleszerettek ebbe a szép sportágba, vagy éppen hogy szeretnének vele megismerkedni!

2021. október 16-án, a budapesti Hodos Tamás Budapesti Tollaslabda Csarnokban (1044 Budapest, Váci út 102.) rendezzük meg a Magyar Ügyvédi Kamara támogatásával a jogász társadalom első tollaslabda versenyét. 10 órakor kezdődik a program kezdőknek egy órás edzéssel és szabály ismertetéssel, miközben a haladók melegíthetnek az összecsapásokra. Egy fő több versenyszámban (egyéni, páros, vegyes páros) is indulhat, négynél kevesebb jelentkező esetén az egyes versenyszámokat összevonhatja a szervező. A lebonyolítás pontos rendjéről a jelentkezők számának és képességeinek függvényében később dönt a szervező, erről október 10-ig értesítjük a résztvevőket. A versenyen Yonex műanyag labdákat használunk, de a játékosok megegyezés szerint üthetnek saját toll labdát is.

Ebéd a helyszínen lesz fogyasztható, a tervek szerint 12:30 és 13:30 között: helyben készült bográcsgulyás és rétes, egy pohár borral. Az esemény során hivatásos fotós is dolgozni fog, a digitális fényképek elérhetőek lesznek a résztvevők számára.

A részvételi díj 6 000 Ft, amely tartalmazza a pályahasználat és edzői segédlet mellett a gyümölcstálat, az ebédet, továbbá a műanyag labdákat és a fotós tiszteletdíját.

A játéknap sikeres megszervezése érdekében kérjük, hogy szeptember 30-ig adják le jelentkezésüket a részvételi díj megfizetésével. Jelentkezni e-mailben kell: tihamer.toth@dentons.com. Ebben jelöljék meg a tudásszintet (pl. kezdő, hobbi, korábbi vagy aktív versenyző) és hogy egyéni, páros, vagy vegyes páros indulást tervez. Akik nem előre meghatározott párral indul, azokat előzetesen összesorsoljuk. A részvételi díjat a Céljainkért Együtt Tollaslabda SE (CET SE) alábbi számlaszámára kérjük utalni: 10403129-50526988-52871000 K&H Bank, a kedvezményezett neve: CET SE. Fontos, hogy a megjegyzés rovatban ezt tüntessék fel: “Jogász tollas kupa”.

Az esemény fővédnökei: dr. Varga Judit igazságügyi miniszter és dr. Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója.

Köszönjük a rendezvény támogatóinak nagylelkűségét: OTP Bank (kiemelt támogató), JóAutók.hu, Légli Szőlőbirtok, Wolters Kluwer Hungary Kft.

A játékszabályok a Tollaslabdaszövetség honlapján olvashatók. További információk: Tóth Tihamér +36 70 708 4050.