Jogi előadók bizottságának Delegáló Közgyűlése

A Delegáló Közgyűlés helye: Budapesti Ügyvédi Kamara (1055 Budapest, Szalay utca 7.) Klub, időpontja: 2021. október 4. (hétfő) 14:00 és 17:00 óra között.

Delegálási névjegyzék (2021. szeptember 1.)

Meghívó a jogi előadók bizottságának Delegálási Közgyűlésére (közzététel napja: 2021. szeptember 13.)

A Delegáló Közgyűlés célja: a jogi előadók bizottsága öt tagjának és három póttagjának Delegáló Közgyűlés általi megválasztása. Delegálni csak személyesen lehet. A delegálásra a delegálás napján a fent megjelölt időtartamban, a Delegálási Bizottság által összeállított szavazólapon van lehetőség. A delegálás során minden delegálásra jogosult öt szavazatot adhat le.

Jelöltállítás, jelöltségvállalás: a jelöltállítás az önjelölés módszerével történik. A jelöltség vállalására vonatkozó írásbeli nyilatkozatot a delegálásra jogosult a meghívó közzétételét követő öt napon belül, azaz 2021. szeptember 20. napján éjfélig nevének és kamarai azonosító számának feltüntetése mellett írásban közölheti a Delegálási Bizottsággal
a) postai úton a 1363 Budapest, Pf. 61. címen,
b) elektronikus okiratként az ugyvedikamara.hu honlapon az Ügyintézés menüpontban “Jelöltségvállalás jogi előadói delegálásra” ügyként.

A Delegáló Közgyűlés a résztvevők számára tekintet nélkül határozatképes.

Ha a delegálással kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, forduljon hozzánk bizalommal a segitseg@ugyvedikamara.hu e-mail címen.